Onze springkastelen worden enkel in en rond Brecht geleverd.
Tot 15 km vanaf thuisbasis is de levering inclusief.
Tussen de 16 en 20 km vanaf thuisbasis is er een toeslag van 20 euro.

Wij proberen steeds tussen 07.00-10.00 uur onze leveringen te doen.
Gelieve ervoor te zorgen dat de plaats waar het springkasteel moet komen vrij is van blad, opgedroogd gras en dergelijke restanten
Graag vragen wij waar het springkasteel geplaatst moet worden, dat de plaats vrij is van blad, takjes en opgedroogd gras,…
Gras graag kort gemaaid.
Wij plaatsen onze springkastelen enkel op gras of verharde ondergrond, niet op los zand of kiezels.

Bij regenweer, kan U genieten van onze slechtweergarantie (tot dag van levering voor 07.00u dit is volledig kosteloos).
Indien wij toch tot bij U komen en het niet geplaatst moet worden door te slecht weer zijn wij genoodzaakt 40euro administratieve kost aan te rekenen.
Indien U wenst het springkasteel toch te laten plaatsen bij regenweer, en het springkasteel vuil wordt opgehaald zal er een toeslag van 75euro worden aangerekend.
Het springkasteel MOET opgesteld blijven tijdens regenbuien tenzij anders besproken, dan moet er verplicht een meegeleverd zeil overgeplaatst worden zodat er geen regen/water in kan lopen.

Onze springkastelen zijn niet bedoeld als schuifaf of dergelijke richting een zwembad, noch nat te maken met de tuinslang.

Indien de doorgang naar uw tuin minder is als vereist( Bij kleine springkastelen 80cm bij grote springkastelen 120 cm), dient U contact op te nemen via een van de onderstaande opties, en zeker de exacte maat & foto toe te voegen.


Contactformulier
Facebook/messenger
E-mail